Simbolul PNL , criminal odios www.nemteanul.ro

Sharing is caring!

Caz extrem de grav în politică, probabil fără precedent: un personaj-simbol al unui mare partid istoric este denunțat ca fiind un asasin odios, autor al unei crime terifiante, cu mulți ani în urmă. O informație care poate crea deranj mare în panoplia de onoare a respectivului partid, acolo unde tabloul personajului tronează la mare cinste, scrie inpolitics.ro.

Dezvăluirea vine din partea poetului Mircea Dinescu, fost membru în conducerea CNSAS, și a fost făcută în același loc în care, cu mulți ani în urmă, scriitorul o denunța în premieră pe Mona Muscă drept turnătoare la Securitate, adică într-un editorial al Cațavencilor.

Concret, Dinescu dezvăluie că fostul președinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, nu a fost doar turnător de maximă anvergură la Securitate, ci și criminal de război.

Next Post

Germania datorează statului roman peste 18 miliarde de euro, din 1939. Iohannis A IERTAT această datorie.

Statul german datorează României 18 miliarde de euro în urma unui contract încheiat în 23 martie 1939 prin care Bucureştiul se obliga să livreze Berlinului diverse mărfuri. România şi Germania au încheiat în 23 martie 1939 un contract de Clearing, prin care prima se obliga să livreze celei de a […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!