Simbolul PNL , criminal odios www.nemteanul.ro

nemteanul

Sharing is caring!

Caz extrem de grav în politică, probabil fără precedent: un personaj-simbol al unui mare partid istoric este denunțat ca fiind un asasin odios, autor al unei crime terifiante, cu mulți ani în urmă. O informație care poate crea deranj mare în panoplia de onoare a respectivului partid, acolo unde tabloul personajului tronează la mare cinste, scrie inpolitics.ro.

Dezvăluirea vine din partea poetului Mircea Dinescu, fost membru în conducerea CNSAS, și a fost făcută în același loc în care, cu mulți ani în urmă, scriitorul o denunța în premieră pe Mona Muscă drept turnătoare la Securitate, adică într-un editorial al Cațavencilor.

Concret, Dinescu dezvăluie că fostul președinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, nu a fost doar turnător de maximă anvergură la Securitate, ci și criminal de război.

Next Post

Germania datorează statului roman peste 18 miliarde de euro, din 1939. Iohannis A IERTAT această datorie.

Sharing is caring!ShareTweetPin0sharesCaz extrem de grav în politică, probabil fără precedent: un personaj-simbol al unui mare partid istoric este denunțat ca fiind un asasin odios, autor al unei crime terifiante, cu mulți ani în urmă. O informație care poate crea deranj mare în panoplia de onoare a respectivului partid, acolo […]

Subscribe US Now

error: Content is protected !!