Șoferul microbuzului cu români care se întorceau acasa din străinătate făcea live pe facebook la 140 km/h in timpul depasirii.

Sharing is caring!

Șoferul microbuzului cu români care se întorceau din străinătate și care s-a izbit de un TIR pe autostrada Turda-Gilău, luni, 4 februarie, transmitea live pe Facebook în momentul producerii accidentului.


Într-o postare pe Facebook se vede cum şoferul care a provocat accidentul de microbuz în urma căruia 5 persoane au fost rănite, pe Autostrada Transilvania, Turda – Gilău, transmitea LIVE de la volan. Într-un moment de neatenţie, la schimbarea benzii de circulaţie, microbuzul loveşte un parapet, apoi se răstoarnă. Potrivit unor surse locale, microbuzul aducea persoane de la muncă din străinătate şi se îndrepta spre judeţul Mureş.

Surse judiciare au confirmat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şoferul microbuzului nu era atent la condus deoarece făcea LIVE pe Facebook, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL

Next Post

Liviu Dragnea este apreciat peste ocean - invitație la Mic Dejun cu Rugăciune Națională la Washington

Președintele PSD Liviu Dragnea, a fost invitat la cea de-a 67-a ediție a Micului Dejun cu Rugăciune Națională, care va avea loc la Washington, în data de 7 februarie 2019. La acest evniment va fi prezent și  președintele Americii, Donald Trump. Invitația a fost trimisă la peste 140 de oficiali […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!