Tragedie la Foligno, fetița unei românce, găsită moartă într-o piscină, la 2 kilometri de casă

nemteanul

Sharing is caring!

Tragedie la Foligno, în provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia. O copilă de numai 3 ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă într-o piscină, la o distanță de doi kilometri de casă după trei ore de la dispariție. Doi dintre câinii familiei ar fi încercat să o salveze
Nenorocirea s-a produs ieri, după ce copila a ieșit la plimbare cu cei trei câini ai familiei, dintre care doar unul s-a întors casă. Speriați că nu-și mai găsesc fetița, părinții au alertat poliția.

În jurul orei 16:30, după 3 ore de căutări, trupul copilei a fost observat din elicopterul carabinierilor. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă.

Potrivit umbria24.it, citată de observatornews.com, micuța obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe. Ieri, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare. În complexul respectiv, care este închis publicului și care se află în mijlocul pădurii, se află și o piscină în aer liber, neacoperită și plină cu apă. În ea, copila și-a pierdut viața.

Deocamdată, nu se se cunosc circumstațele care au dus la producerea tragediei, însă principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că a fost vorba despre un terbil accident.

Un carabinier a încercat să o resusciteze pe micuță, în momentul în care a găsit-o, însă în zadar. Trupul neînsufețit al fetiței a fost transportat la Perugia, unde va fi supus unei expertize pentru a se afla cauza morții.
Next Post

Greta, fetița de 3 ani, găsită înecată în piscina unei vile abandonate din Foligno, a fost înmormântată. ”O durere atât de mare”

Luni, 18 mai, micuța Greta, fetița de numai 3 anișori care, în urmă cu o săptămână, a fost găsită înecată în piscina unei vile abandonate din Foligno, Italia, a fost înmormântată. Părinții copilei, soții Cristina și Ciprian, au stat îngenuncheați lângă fiica lor pe toată durata slujbei, în timp ce […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!