UN LIDER USR DIN TIMIŞ A FOST URMĂRIT DE POLIŢIŞTI DUPĂ CE A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SEMNALUL OAMENILOR LEGII

Sharing is caring!

Liderul USR-Traian Vuia, Dan Lupulescu, fost politist, a fost urmărit de poliţişti după ce a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legiiAgenţii de la rutieră i-au făcut semn lui Dan Lupulescu să oprească pentru un control de rutină, însă liderul USR a refuzat, aşa că poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii care şi şi-a continuat cursa câteva sute de metri, cu autospecială poliţiei, cu semnalele acustice și luminoase pornite, pe urmele lui până la domiciliul acestuia, iar când în față locuinței polițiștii i-au cerut explicații, USR-istul le-a vorbit pe un ton superior, chiar certându-i că au avut curajul să încerce să îl tragă pe dreapta.

Politicianul a ramas fara carnet in urmatoarele 30 de zile si s-a ales cu o amenda de 1450 de lei, conform opiniatimisoarei.ro.

Foto: opiniatimisoarei.ro


Next Post

Protest la Cotroceni: Demisia Iohannis, libertate pentru Dragnea

Aproximativ 200 persoane au anunțat, pe Facebook, că vor ieși în stradă să ceară demisia lui Klaus Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea. Protestul programat pentru duminică, 16 iunie, va avea loc la Palatul Cotroceni. ”DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!