Un nou proiect aprobat : reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț,

Nemteanul.Ro

Sharing is caring!

“Am condus astăzi ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț, cu o ordine de zi cuprinzând proiecte importante pentru județul nostru.

Un proiect esențial aprobat astăzi este cel care vizează reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, o investiție ce va contribui substanțial la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor medicale prestate de SJU. În unanimitate, colegii mei au fost de acord să acordăm sprijin financiar unor unități de cult din județ dar și cu modificarea statului de funcții al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului în vederea eficientizării activității instituției.

Din nefericire, colegii liberali, dintr-un nou exces de orgoliu, pentru că nu au oferit nicio altă explicație, au ales să nu participe la votul pentru proiectul de hotărâre privind asocierea Județului Neamț cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în vederea organizării Galei Dynamite Fighting Show, de pe 19 octombrie, proiectul fiind astfel sabotat. Regret alegerea colegilor liberali deoarece această gala este cel mai mare eveniment sportiv al sezonului din regiunea Moldova și un prilej excelent de a promova județul la nivel național. O atitudine de neînțeles pentru mine, cu atât mai mult cu cât promotorul acestei gale, Cătălin Moroșanu, este coleg de partid cu consilierii care nu au participat la vot.

Le mulțumesc colegilor consilieri pentru dezbaterea și votul de astăzi! ”

Ionel Arsene , presedinte CJ NeamtNext Post

Haos total la Londra : Sute de români stau la coadă pentru a vota . ( VIDEO)

O secție de votare deschisă la Londra e luată cu asalt de români ca să voteze la referendum! Pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu o secție de votare în care zeci de persoane stau la coadă pentru a-și exprima opțiunea la referendumul pentru familie. De altfel, conform […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!