Un nou proiect cu bani europeni in Targu Neamt

Nemteanul.Ro

Sharing is caring!

Noi fonduri europene pentru orașul nostru… Închei această săptămână aglomerată cu încă o veste bună: astăzi am semnat contractul de finanțare pentru implementarea unui proiect european ce vizează realizarea unui centru de zi pentru copiii cu dizabilități, la Tîrgu Neamț. Locația centrului va fi fosta școală din cartierul Condreni, clădirea urmând să fie reabilitată și modernizată în cadrul proiectului ce beneficiază de peste 130.000 euro finanțare nerambursabilă.Conform contractului, durata de realizare a proiectului este de 24 luni.
Mulțumesc colegilor mei, care s-au implicat și au lucrat cu profesionalism! Urmează depunerea unor alte proiecte spre finanțare- declara inttr-o postare pe Facebook primarul orasului Targu Neamt  Daniel Harpa .

Vineri, 21 septembrie, primarul Daniel Harpa a semnat contractul de finanțare pentru proiectul numit „Reabilitarea Școlii nr. 6 Condreni și schimbarea destinației în centru pentru persoane cu dizabilități, oraș Tg. Neamț.

Practic,  în cadrul proiectului pentru care s-a obținut finanțare europeană în valoare de peste 133000 de euro se va reabilita, moderniza și dota cu mobilier și echipamente specifice fosta Școală nr. 6 din Condreni astfel încât în cadrul acesteia să funcționeze un centru pentru copii cu dizabilități.

De asemenea se vor asigura utilitățile necesare și se va amenaja un loc de joacă pentru copii.

„Locația centrului va fi fosta școală din cartierul Condreni, clădirea urmând să fie reabilitată și modernizată în cadrul proiectului ce beneficiază de finanțare nerambursabilă.Conform contractului, durata de realizare a proiectului este de 24 luni.

Mulțumesc colegilor mei, care s-au implicat și au lucrat cu profesionalism! Urmează depunerea unor alte proiecte spre finanțare”, a precizat primarul Daniel Harpa.

Next Post

Bilant Economic - Economia creste curentul paranoic al apocalipsei economice dispare

La mijlocul anului 2018, economia Romaniei arata foarte bine din perspectiva indicatorilor macroeconomici. Cresterea economica in trimestrul 2 2018 fata de primul trimestru al anului 2018 a fost de 1,4%, fiind cea mai mare din UE. Mai mult, cresterea economica fata de trimestrul anterior a fost de peste trei ori mai […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!