Un tanar de 25 de ani a murit, duminica, la Spitalul din Medias, judetul Sibiu, acesta fiind injunghiat in timpul nopti .

Sharing is caring!

Un tanar de 25 de ani a murit, duminica, la Spitalul din Medias, judetul Sibiu, acesta fiind injunghiat in timpul noptii, in urma unui conflict izbucnit intre mai multi localnici, intr-un club, apoi continuat in strada. Agresorul fusese eliberat recent in baza recursului compesatoriu.
Barbatul acuzat ca l-a omorat pe tanarul de 25 de ani a fost prins, duminica, in zona localitatii Blaj, judetul Alba, acesta fiind ridicat si dus la audieri.
Acesta va fi condus pentru audieri si dispunerea masurilor legale, la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu.

Surse judiciare au declarat ca a avut loc un conflict intr-un club din Medias, izbucnit din cauza unor neintelegeri mai vechi, intre doua grupuri de tineri.

La un moment dat, tinerii au iesit din club, iar scandalul a continuat in strada.

Se pare ca victima s-a impiedicat si a cazut, iar agresorul, un barbat din Alba, care locuieste in Medias, l-a injunghiat in picior, in zona arterei femurale.

Din cauza pierderilor masive de sange, tanarul de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu.

Cercetarile in acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, sub aspectul savarsirii infractiunii de omorsursa ziare

Next Post

Oameni fără milă , într-o localitate din Tulcea a fost găsit un câine legat la gură și abandonat pe câmp .

Sursa foto: Silvia Avramescu „L-am întâlnit aproape de Topolog (drumul București-Tulcea). Mi-a atras atenția că stătea pe loc și se uita disperat spre mașină. Am văzut “ceva albastru” pe botic. Am oprit mașina… Era fericit, dădea din coadă! M-am apropiat și avea boticul legat și picioarele legate cu sfoară din […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!