Un tânăr salvat de la înec de doi bărbați a fost luat la bătaie de tatăl său imediat ce a ajuns la mal.(VIDEO)

Sharing is caring!

În stațiunea Eforie Nord a avut loc un incident… bizar. Un tânăr salvat de la înec de doi bărbați a fost luat la bătaie de tatăl său imediat ce a ajuns la mal. În loc să se bucure că fiul său este în siguranță, acesta a decis să îl bată, în văzul a zeci de oameni, căci poate, poate îi bagă mințile în cap.Odată cu deschiderea sezonului estival, pe litoralul românesc au apărut și problemele. Ei bine, odată cu sosirea turiștilor la malul mării și cu aglomerația din stațiuni iată că apar și evenimentele neplăcute sau chiar devastatoare. Marea și valurile puternice își iau tributul fără a mai ține cont de vârstă, sex, culoare sau de familiile ce rămân îndurerate în urma acestor „accidente”. Ei bine, în sezon, în stațiunile din Constanța se întâmplă des să fie raportate persoane care se află în pericol de înec, o mare parte reușind să supraviețuiască însă sunt și cazuri în care se constată decesul. De exemplu, de la începutul anului până în prezent, 21 persoane au fost salvate de militarii ISU de la înec din mare și 3 persoane din lacuri.

Un tânăr, venit cu familia în sudul litoralului, mai exact, în stațiunea Eforie Nord a fost în pericol de înec din pricina valurilor foarte mari și a curenților puternici. Acesta a fost salvat în ultima clipă de salvamar din marea învolburată.

Scos din valurile mării și vizibil speriat, tânărul a primit în loc de sprijin și atenție din partea familiei… bătaie. Tatăl tânărului îl aștepta nervos la mal și imediat cum a fost scos, băiatul a fost luat la bătaie. Cel care l-a ajutat pe salvamar să îl scoată a încercat să îi ia apărarea copilului însă nu a putut sta în calea tatălui nervos. În loc să îi ofere atenție pentru a se putea liniști după sperietura trasă, bărbatul a decis că „bătaia e ruptă din rai” și dacă îi „dai două” se învață și nu mai face.

sursa:replicaonline

Next Post

Femeie călcată de TIR. Accident mortal urmat de intervenția mascaților

Un accident rutier a avut loc în această seară, 20 august, în orașul Tîrgu Neamț, în apropierea podului de la Humulești. „Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din județul Salaj, conducea un […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!