Ungaria dă afară delegația din Olanda venită să verifice STATUL de DREPT.

Sharing is caring!

Guvernul ungar nu va primi delegaţia parlamentară olandeză care vizitează Budapesta pentru a investiga situaţia statului de drept în această ţară, a declarat marţi Tamas Menczer, secretar de stat pentru comunicare şi reprezentare internaţională, transmite MTI.

Potrivit lui Menczer, Olanda nu este un organism de supraveghere a Ungariei, iar politicienii olandezi nu au dreptul de a efectua o investigaţie în Ungaria.

‘Ce-ar fi dacă un grup ungar ar investiga modul în care precedentul ambasador olandez la Budapesta a comparat Statul Islamic cu Ungaria doar pentru că noi spunem ‘nu’ imigraţiei ilegale ?’, a declarat Tamas Menczer pentru media de stat din ţara sa.

El a adăugat că eurodeputata Judith Sargentini (autoarea raportului omonim, care a constatat ”un risc clar de încălcare gravă de către Ungaria a valorilor Uniunii Europene” şi a cerut activarea procedurii articolului 7 al Tratatului de la Lisabona, raport adoptat de Parlamentul European în septembrie – n.red.) şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sunt tot olandezi şi ‘oameni ai lui George Soros’.

Sursa știri din Diaspora

Next Post

Paște însângerat la Sri Lanka - cel mai sângeros atentat împotriva creștinilor din această țară

În întreaga lume este o campanie furibundă împotriva creştinismului – cea mai persecutată religie de pe glob – pornind de la denigrare și până la exterminare fizică. Creştinii sunt persecutaţi şi sunt victime ale discriminării şi violenţei, cu grade diferite de intensitate, în 144 de ţări. Peste 6000 de creştini victime […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!