Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații.

Sharing is caring!

Viorica Dăncilă (PSD) a răspuns atacului lansat de Victor Ponta (Pro România).

Viorica Dancila a declarat pe pagina de facebook :

Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice.

Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-și atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce și pe cadavre. Nu toți oamenii sunt de vânzare și asta nu înțelege Ponta. Nu toți așteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea și, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri.

Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern.

Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a scris, miercuri seară, Viorica Dăncilă pe Facebook.

Declarațiile sunt făcute în contextul a ceea ce a spus recent Victor Ponta: „Atunci o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem altceva?”Next Post

Codrin Ştefănescu : Trebuie să ne unim forţele!! după o discuţie cu Dăncilă

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, declară că a avut, vineri, o întâlnire cu preşedintele partidului, premierul Viorica Dăncilă, căzând de acord că formaţiunea este înconjurată “de duşmani fără milă şi lipsiţi de scrupule”, iar concluzia a fost că trebuie unite forţele social-democraţilor. “Astăzi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!