VIDEO: Astăzi, 4 ianuarie, campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început la Piatra-Neamț

nemteanul

Sharing is caring!

Astăzi, 4 ianuarie, campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început la Piatra-Neamț cu o mică întârziere față de ora 8.00, când deja cadrele medicale erau la fața locului gata să acționeze. Cu câteva minute înainte, primii înscriși ajunseseră deja în Policlinica ce aparține de Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Aici este amenajat centrul de vaccinare la care sunt arondați cadrele medicale și angajații din sistemul de sănătate public și privat din zona Piatra-Neamț, inclusiv Sanatoriul Bisericani și Spitalul Orășenesc Bicaz.

Dr. Ștefan Gheorghincă, medicul coordonator al centrului de vaccinare de la SJU Piatra-Neamț a declarat că mica întârziere a fost dată de faptul că sunt de respectat anumite proceduri până la vaccinarea propriu-zisă.

Vaccinul solicitat pentru județul Neamț a ajuns la primele ore ale dimineții, după cum a precizat Radu Firăstrău, șeful Direcției de Sănătate Publică Neamț: „Cele 975 de doze solicitate au ajuns la ora 5, urmând a fi distribuit conform instrucțiunilor de depozitare, manipulare pe care le-am primit. Nu este o întârziere, practic sunt anumite proceduri ce trebuie urmate”. (C.I.)

sursa:mesagerul


Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!