VIDEO: Astăzi, 4 ianuarie, campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început la Piatra-Neamț

Sharing is caring!

Astăzi, 4 ianuarie, campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început la Piatra-Neamț cu o mică întârziere față de ora 8.00, când deja cadrele medicale erau la fața locului gata să acționeze. Cu câteva minute înainte, primii înscriși ajunseseră deja în Policlinica ce aparține de Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Aici este amenajat centrul de vaccinare la care sunt arondați cadrele medicale și angajații din sistemul de sănătate public și privat din zona Piatra-Neamț, inclusiv Sanatoriul Bisericani și Spitalul Orășenesc Bicaz.

Dr. Ștefan Gheorghincă, medicul coordonator al centrului de vaccinare de la SJU Piatra-Neamț a declarat că mica întârziere a fost dată de faptul că sunt de respectat anumite proceduri până la vaccinarea propriu-zisă.

Vaccinul solicitat pentru județul Neamț a ajuns la primele ore ale dimineții, după cum a precizat Radu Firăstrău, șeful Direcției de Sănătate Publică Neamț: „Cele 975 de doze solicitate au ajuns la ora 5, urmând a fi distribuit conform instrucțiunilor de depozitare, manipulare pe care le-am primit. Nu este o întârziere, practic sunt anumite proceduri ce trebuie urmate”. (C.I.)

sursa:mesagerul


Next Post

Premierul Florin Cîțu: de la 1 iunie “revenirea la normalitate”

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni constituirea unui comitet interministerial, sub coordonarea sa, care va asigura de la 1 iunie “revenirea la normalitate”. “Este prima bornă”, a precizat șeful executivului. “Nu înseamnă o deschidere 100%, dar este primul pas și trebuie pregătit”, a adăugat el. Răspunzând întrebărilor adresate de jurnaliști, […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!