VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL:Fată de 12 ani, bătută, scuipată și umilită de alte trei tinere.

Sharing is caring!

Atenție, video cu un puternic impact emoțional! Imagini revoltătoare cu o fată care este lovită cu brutalitate, umilită şi înjurată de alte patru tinere circulă pe reţelele de socializare. Evenimentul a avut loc în Târgu Jiu, în data de 5 septembrie 2020, au transmis reprezentanții organizației „Stop Bully România.

„Acest incident a avut loc în Târgu Jiu în data de 05.09.2020. Dacă ştie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informaţii despre agresoare si victima“, se arată în postarea publicată de „Stop Bully Romania“ pe rețeaua de socializare Facebook.

Fata lovită şi umilită are vârsta de 13 ani şi este elevă la Şcoala generală nr. 1 din Târgu Jiu. Tinerele violente au vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Filmarea a fost realizată de un băiat, care se amuza pe seama celor întâmplate şi chiar le îndeamnă pe agresoare să lovească mai tare.

De abia după ce imaginile au apărut în mediul online, autorităţile au intrat pe fir şi au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat. Agresoarele au avut de dat explicaţii în fața poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului.

Incidentul de la Târgu Jiu are loc cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar.

Cele patru tinere care au agresat-o pe faţă sunt anchetate pentru lovire şi alte violențe. Pentru că una dintre ele i-a luat victimei o haină, e posibil ca aceasta să fie acuzată şi de tâlhărie.

Poliștii i-au amendat cu 500 de lei pe părinții tinerilor implicați, patru bărbați și o femeie. Amenda a fost dată conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

UPDATE : Comunicatul IPJ Gorj. “În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre tinerele care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”

Next Post

Autostrada cu care se laudă Flutur este de fapt doar un drum expres. Cum minte șeful PNL Suceava în campania electorală

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava a făcut numeroase declarații de presă în ultima săptămână în care afirmă că ar fi fost semnat un contract „pentru construirea autostrăzii A7 București – Siret”. Declarațiile șefului PNL Suceava sunt însă mincinoase. La […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!