VIDEO: O tânără a căzut de la etaj în timpul unui moment romantic cu prietenul ei. Imagini cu femeia aterizând pe plafonul unei mașini.

Sharing is caring!

O tânără s-a ales cu leziuni la spate, după ce a căzut de la balconul blocului unde locuia, ea aterizând direct pe o mașină parcată în zonă.
Imaginile au fost surprinse în localitate din Anglia cu ajutorul unei camere de supraveghere, femeia, pe jumătate dezbrăcată, ajungând direct pe mașină.
Se pare că tânăra se bucura în acea zi de un moment intim cu prietenul ei când a alunecat pe balustradă și a căzut, din fericire scăpând cu leziuni ușoare.

Pe imagini se vede cum iubitul ei aleargă în grabă să o ajute să coboare de pe mașină. El o îmbrățișează și apoi o duce la spital. Imaginile provin probabil din vară și au fost date abia acum publicității, tânăra fiind spitalizată la vremea respectivă.

Ea este bine acum și pentru mașina avariată în urma impactului violent de la înălțime. a fost nevoită să plătească daune vecinului din bloc.
Next Post

Probleme grave la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, depistate la controlul din 2020: instalațiile electrice cu defecțiuni, improvizaţii și suprasolicitări

Raportul controlului din 2020 la secțiile ATI a scos la iveală problemele grave ale spitalelor, inclusiv la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța unde a avut loc vineri un puternic incendiu, în care mai mulți pacienți și-au pierdut viața.Mai exact este vorba de: instalatiile electrice se exploatează cu defecțiuni, improvizaţii […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!