VIDEO-Șoferiță filmată cum zboară cu mașina aproape de liniile de tensiune, pe o autostradă din California.

Nemteanul.Ro

Sharing is caring!

Imagini incredibile filmate de o cameră de bord surprind momentul în care o şoferiţă zboară cu maşina de pe autostrada 99 pe un drum lateral. S-a întâmplat zilele trecute, în Yuba, un oraș din nordul Californiei.

Scena teribilă a fost filmată cu o cameră de bord a unei alte maşini care circula pe șoseaua din dreapta autostrăzii. Brusc, oamenii s-au trezit cum un autoturism, catapultat parcă de nicăieri, zboară aproape de liniile de înaltă tensiune și se prăbușește în fața lor, în mijlocul drumului. Îngroziți, au început să țipe.
Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

“E o nebunie să vezi cum cineva zboară în felul acesta. Probabil a zburat aproximativ 15 metri în aer”, a declarat Brian Canejo pentru CBS 14. Bărbatul, angajat al unui magazin din zonă, a văzut accidentul pe camerele de supraveghere.
Șoferița a scăpat cu viață în urma saltului spectaculos

După ce s-a prăbușit violent pe șosea, mașina s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a oprit cu roțile în sus. În mod miraculos, femeia aflată la volan a scăpat cu viață.

Poliţia a anunţat că șoferița nu consumase alcool şi că a scăpat cu răni minore.
Next Post

Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani

Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist, care îşi bătea propria mamă împreună cu fiul său, de 12 ani. Cei doi poliţişti au fost loviţi de fostul poliţist, în vârstă de 51 de ani, după ce au intervenit pentru aplanarea unui scandal. Iniţial, vecinii au sunat […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!