VIDEO: Un crocodil a atacat și ucis un bărbat în Laguna del Carpintero, Mexic, apoi a dus cadavrul într-o canalizare din Tampico.

Sharing is caring!

Primele rapoarte indică faptul că persoana decedată avea între 25 și 30 de ani, informează paudal.com.


https://twitter.com/Porfirioibarra/status/1560395652311523329?s=20&t=3eK1tzg7wvfKtpLyP2J81Q

Potrivit mărturiilor culese la fața locului, bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda faptului că autoritățile au interzis acest lucru din cauza prezenței reptilelor în zonă.

Crocodilul de aproximativ 3,5 metri l-a atacat, omorându-l, iar apoi a târât cadavrul într-un canal de scurgere pluvială.
Sosiți la fața locului, pompierii au reușit să recupereze cadavrul. Asupra victimei nu a fost găsit niciun act de identitate.

Next Post

VIDEO: Momentul în care o femeie din Oklahoma își scoate cătușele și împușcă un ajutor de șerif și un civil, de pe bancheta din spate a mașinii de poliție Citeşte întreaga ştire: Momentul în care o femeie din Oklahoma își scoate cătușele și împușcă un ajutor de șerif și un civil, de pe bancheta din spate a mașinii de poliție

Autoritățile din Oklahoma au dat publicității o înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere și camerele de corp ale polițiștilor care arată cum o femeie încătușată reușește să se elibereze, să ia o pușcă de asalt AR-15 și să tragă cu ea de pe bancheta din spate a unei mașini […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!