VIKTOR ORBAN : ” UE Finanțează atacaurile împotriva guvernului din România “

Sharing is caring!

Declarații explozive ale premierului ungar Viktor Orban, ieri, la congresul FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte. Conform politicianului, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze. 

Şeful guvernului de la Budapesta a spus, conform Hirado.hu, că trebuie ajuns la un acord între cele două părţi ale Europei, dar pentru asta există condiţii clare: Vestul trebuie să accepte „că avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine, şi trebuie să înceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre şi guvernelor noastre”. „Nu mai suntem dispuşi să finanţăm din bani europeni puzderia de organizaţii de tip Soros, care se dau drept organizaţii neguvernamentale şi care arată ostilitate faţă de noi.”, a spus el, solicitându-le acestora să părăsească Europa Centrală.

Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel de mijloace. Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a punctate premierul Ungariei.


Ca exemplu, Orban a menţionat că, în opinia sa, aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de „problemele de guvernare” din România. Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, „trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus Orban.

 

 

Next Post

ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ – Procurorul General tace în fața celui mai grav atac la autoritate. Un activist #rezist, adept al lui Barna, a postat pe Facebook un clip trucat in care Viorica Dancila afirma: „O sa ma lupt cu toate puterile pentru combaterea legii... Sa sprijinim viitoarele generatii de pedofili profesionisti, care sa duca Romania mai departe”. In realitate, fake-ul este un colaj profesionist din declaratiile facute la Congresul PSD. Cerem PICCJ sa se autosesizeze de urgenta

Lumea Justitiei solicita Procurorului General al Romaniei Bogdan Licu sa se autosesizeze de urgenta si sa dispuna cercetarea persoanelor care au realizat si distribuit pe retelele sociale un clip falsificat in mod scandalos, in care premierul Romaniei in functie la data difuzarii clipului era prezentat ca declarand in public ca […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!