Viorica Dăncilă – lectie de demnitate in Parlamentul European: “Nu am venit să dau socoteală. Am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect. Cer, însă, aceeași prețuire și același respect pentru poporul român pe care-l reprezint. ”

Nemteanul.Ro

Sharing is caring!
Discursul premierului Viorica Dăncilă în Parlamentul European a început cu următoarea frază:

Nu am venit să dau socoteală. Am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect. Cer, însă, aceeași prețuire și același respect pentru poporul român pe care-l reprezint.

Primul subiect abordat a fost cel al Justiției, iar primul ministru s-a întrebat:

Pentru cine vrem să construim un sistem viabil de justiţie în România? (…) Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni (…) Justiţia trebuie să fie garanţia că drepturile cetăţeneşti sunt respectate”, a afirmat Dăncilă la dezbaterea din Parlamentul European care are ca subiect ţara noastră.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, în plenul Parlamentului European, că Jandarmeria Română este acuzată că a intervenit în 10 august, la Bucureşti, în cazul unui miting neautorizat, premierul subliniind că nu poate accepta “sub nicio formă” ca această instituţie să fie acuzată pentru “acţiuni şi proceduri practicate peste tot în Europa”.

Despre mitingul din 10 august – Văd că este acuzată Jandarmeria Română pentru că a intervenit la un miting neautorizat împotriva unor manifestanţi violenţi care au încercat să ocupe clădirea Guvernului. Nu pot accepta sub nicio formă ca Jandarmeria Română să fie acuzată de acţiuni şi proceduri practicate peste tot în Europa”, a declarat Dăncilă, la dezbaterea de miercuri din Parlamentul European, care are ca subiect ţara noastră.
În Rapoartele MCV (…) nu am văzut nimic despre încălcările drepturilor omului, despre protocoalele secrete dintre serviciile de informaţii şi instituţiile de justiţie”, a afirmat Dăncilă la dezbaterea din Parlamentul European care are ca subiect ţara noastră.

Totodată, Viorica Dăncilă a cerut să se spună cine a redactat rapoartele MCV.

VIDEO : Discursul Premierului Viorica Dancila in PE .
Next Post

Liberala Monica Macovei in Parlamentul European :"Românii este un popor viu"

Europarlamentarul Monica Macovei a susținut un discurs dur în Parlamentul European la adresa liderilor coaliției PSD-ALDE. Din grabă, ea a făcut un dezacord, spunând în fața liderilor europeni că „românii este un popor viu”. Macovei s-a corectat rapid. „ Românii protestează. Nu sunt inerți. Românii este un popor viu…România este […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!