VIORICA DĂNCILĂ VREA SA BLOCHEZE CANDIDATURA LUI LIVIU PLESOIANU CA PREȘEDINTE PSD ȘI A LUI CODRIN ȘTEFĂNESCU DE LA FUNCTIA DE SECRETAR GENERAL PSD

Sharing is caring!

La ieșirea din sediul PSD din Băneasa unde Liviu Pleșoianu și-a depus candidatura pentru funcția de președinte PSD și s-a înscris pentru candidatura la prezidențiale, acesta a declarat că are informații conform cărora candidatura sa și a lui Codrin Ștefănescu ar putea fi blocate pentru funcțiile din partid. Întrebat fiind care ar fi motivele pentru care candidatura să ar fi blocată, Liviu Pleșoianu a răspuns că deși are susținerea a cel puțin zece organizații mari (despre care nu a dorit să ofere mai multe informații), candidatura să ar putea fi blocată pe motiv că nu este susținut de organizația din care face parte ca “un element birocratic”.„Se zvonește, să vedem ce spune dna Dăncilă despre asta, că vor să scoată funcția de secretar general, să nu mai fie votat la Congres, ci să fie numit secretarul general în CEx. Se zvonește, sper să nu fie adevărat. În cazul meu, se zvonește că se încearcă să se blocheze candidatura prin tot așa, un element birocratic, în sensul că pot să am susținere de la 10 organizații, dar dacă nu am susținere de la organizația din care fac parte, atunci nu aș putea să-mi depun candidatura. Dna Dăncilă a spus că vrea democrație în acest partid. Eu îmi doresc să ajung la acest Congres și să vorbesc” 

A spus Pleșoianu, la sediul partidului din Băneasa.Cu privire la candidatura lui Codrin Ștefănescu la funcția de secretar general al PSD, Liviu Pleșoianu a declarat că tot pe baza informațiilor vehiculate a aflat că funcția de secretar general al partidului urmează să fie scoasă din Congres și votată doar în CEx.

“Sper ca regulile să nu se schimbe în timpul jocului, așa cum am auzit și anume că după ce am anunțat săptămâni în șir că scoatem funcțiile la concurs și mii delegați au fost chemați, să putem candida efectiv. Sper să putem candida în fața colegilor și aceia prin vot să spună la urnă pe cine vor să aleagă”

A declarat Codrin Ștefănescu.

La întrebarea, ce crede că îl califică pentru a ocupă funcția de președinte PSD, Liviu Pleșoianu a răspuns că în primul rând îl califică faptul că spre dosebire de unii lideri PSD (Viorica Dancila n.r.) el nu suferă de bipolaritate politică, amintind de momentul în care Viorica Dancila care „este alt om, este teleghidată”, s-a dezis de linia partidului după 26 mai, predând “PSD-ul cu arme și cu muniții unor forțe externe” și dezmagind în acel fel cea mai mare parte din electorat.

Next Post

Liviu Pleșoianu a făcut VALURI la Congresul PSD: Viorica Dăncilă și Rovana Plumb, DERANJATE de discurs

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, candidat la șefia PSD, a avut un discurs fulminant la scena Congresului PSD. El a acuzat actuala conducere de tăcere complice, după condamnarea lui Liviu Dragnea. În timp ce sala îl aplauda frenetic pe Liviu Pleșoianu, inclusiv Eugen Teodorovici sau Olguța Vasilescu, dar și alți lideri […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!