VIZITA PREMIERULUI ROMÂNIEI, VIORICA DĂNCILĂ

Crutan Delia

Sharing is caring!

Vineri, 5 octombrie, premierului României, Viorica Dăncilă, a făcut o vizită în județul Neamț, pentru a vedea stadiul în care se află  lucrările hidrotehnice finanțate de Guvernul României.

Premierul a fost însoțit în vizita de către ministrul de Interne, doamna Carmen Dan,  Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.Din greșeală, avionul premierului a aterizat în curtea unei școli, la căteva zeci de kilometri distanță, de aceea premierul a întârziat la întălnirea cu oficialitățile din județul Neamț.

Deplasarea în teritoriu a început în orașul Roznov, acolo unde Apele Române derulează o lucrare de amenajare hidrotehnica a canalului de dirijare a Cracăului pentru protejarea satului Slobozia, cu fonduri de la Guvernul României.

Premierul Viorica Dăncilă a fost primită cu flori de autorităţile locale şi cu aplauze de câţiva localnici. Un cetățean din mulțime s-a adresat doamnei premier: „Felicitări doamna prim-ministru ce-aţi vorbit la Bruxelles! Tot înainte, aşa! Ţineţi cu poporul român! Aşa s-o ţineţi tot timpul, să nu vă daţi bătută, doamna prim-ministru!“.La Roznov, delegația premierului a fost întâmpinată de  prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și primarul orașului Roznov, Ionel Ciubotaru.

Lucrarea de amenajare hidrotehnică a fost realizată în proporție de 70% . Aceasta este foarte importantă pentru zonă, deoarece nefinalizarea ei crează de fiecare dată amenințarea ca magistrala de gaz ce deservește întreg municipiul Piatra-Neamț și comuna Săvinești să fie afectată.

Cu sprijinul Guvernului, lucrarea a fost reluată și va fi finalizată cât de repede posibil astfel încât să se elimine în totalitate acest risc.

Next Post

Doi ciobani români omorâti cu bestialitate in Italia . Făptasii au recunoscut adevărul. Www.nemteanul.ro

Vineri, 5 octombrie, premierului României, Viorica Dăncilă, a făcut o vizită în județul Neamț, pentru a vedea stadiul în care se află  lucrările hidrotehnice finanțate de Guvernul României. Premierul a fost însoțit în vizita de către ministrul de Interne, doamna Carmen Dan,  Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!