VIZITA PREMIERULUI ROMÂNIEI, VIORICA DĂNCILĂ

Crutan Delia

Sharing is caring!

Vineri, 5 octombrie, premierului României, Viorica Dăncilă, a făcut o vizită în județul Neamț, pentru a vedea stadiul în care se află  lucrările hidrotehnice finanțate de Guvernul României.

Premierul a fost însoțit în vizita de către ministrul de Interne, doamna Carmen Dan,  Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.Din greșeală, avionul premierului a aterizat în curtea unei școli, la căteva zeci de kilometri distanță, de aceea premierul a întârziat la întălnirea cu oficialitățile din județul Neamț.

Deplasarea în teritoriu a început în orașul Roznov, acolo unde Apele Române derulează o lucrare de amenajare hidrotehnica a canalului de dirijare a Cracăului pentru protejarea satului Slobozia, cu fonduri de la Guvernul României.

Premierul Viorica Dăncilă a fost primită cu flori de autorităţile locale şi cu aplauze de câţiva localnici. Un cetățean din mulțime s-a adresat doamnei premier: „Felicitări doamna prim-ministru ce-aţi vorbit la Bruxelles! Tot înainte, aşa! Ţineţi cu poporul român! Aşa s-o ţineţi tot timpul, să nu vă daţi bătută, doamna prim-ministru!“.La Roznov, delegația premierului a fost întâmpinată de  prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și primarul orașului Roznov, Ionel Ciubotaru.

Lucrarea de amenajare hidrotehnică a fost realizată în proporție de 70% . Aceasta este foarte importantă pentru zonă, deoarece nefinalizarea ei crează de fiecare dată amenințarea ca magistrala de gaz ce deservește întreg municipiul Piatra-Neamț și comuna Săvinești să fie afectată.

Cu sprijinul Guvernului, lucrarea a fost reluată și va fi finalizată cât de repede posibil astfel încât să se elimine în totalitate acest risc.

Next Post

Doi ciobani români omorâti cu bestialitate in Italia . Făptasii au recunoscut adevărul. Www.nemteanul.ro

Incendiați, fugăriți pe câmp în miez de noapte, bătuți cu o cruzime inumană, astfel și-au dat sfârșitul pe 24 octombrie 2017, doi tineri păstori români, Doru Costantin Olaru, în vârstă de 28 ani și Costel Cornel Calinciuc, de 38 ani, la Chivasso, în apropiere de Torino. Agresiunea a fost pusă la […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!