Ziua de naștere a fiecărui copil trebuie să fie veselă colorată și magică!

Iancu Bogdan

Sharing is caring!

1 Mai, polițiștii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce împlinește o nouă vârstă: de a fi fericit și de a-i transforma ziua de naștere într-o experiență unică.

„Astfel, polițiștii au înregistrat „solicitarea” părinților, au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite și au făcut ceea ce le-a spus sufletul. Însoțiți de patrupedul Foxy, echipajele de poliție s-au deplasat până la adresa sărbătoritului și i-au urat „la mulți ani” într-o formă inedită!” – a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Polițiștii au adresat felicitări tuturor copiilor care în această perioadă și-au sărbătorit ziua de naștere rămânând în casă și dând un exemplu tuturor.


Next Post

Rareş Bogdan: "CCR scuipă pe 18 milioane de cetăţeni care au ales să respecte ordonanţele"

Europarlamentarul PNL a avut un discurs extrem de dur, afirmând chiar că CCR ar fi comis un atentat la credibilitatea autorităţilor. “CCR a demonstrat din nou ca este aparatorul infractorilor. Dupa ce au incercat sa-l spele pe Dragnea, azi au dovedit ca nu pot gandi decat la apararea infractorilor. Avem […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!