Ziua Românilor de Pretutindeni este sarbatorită în ultima duminică a lunii mai, respectiv la 31 mai 2020. Cu această ocazie, vă prezentăm mesajul președintelui interimar PSD Italia, domnul Andrei Murariu.

Sharing is caring!

Vicepresedinte PSD Diaspora, Presedinte interimar PSD Italia.

Astăzi ultima duminică a lunii mai, sărbătorim Ziua Românilor de Pretutindeni. Indiferent că trăim în țară sau in afara ei, noi românii avem ocazia astăzi să ne simțim mai aproape unii de alții, legați de aceeași dragoste de țară, de aceiași limbă și de aceleași datini. Noi numeroasa diasporă contribuim la promovarea identității noastre, fiecare român fiind un purtător de mesaj al culturii și al obiceiurilor noastre. Ma gândesc la românii obligați de circumstanțe să stea departe de familie. Fără rezervări, raportându-ne la prezent, este de înțeles dacă unii dintre noi ne gândim cu emoție la momentele de apropiere care ne înconjurau. Chiar dacă trebuie să păstrăm distanța socială, valorile noastre creştin-ortodoxe ne învață să dăm dovadă de priință. Dacă suntem mai buni în fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine împreună. Dragi români, oriunde v-ați afla, vă doresc un sincer La mulți ani, cu sănătate și cu bucurii.

Cu respect

Andrei Murariu,

Presedinte Interimar PSD Italia

Next Post

Italia, detalii teribile de la accidentul soldat cu 4 morți și 7 răniți: ”Niciodată nu am văzut așa ceva” – VIDEO

Românul care și-a pierdut părinții și doi dintre cei patru copii în tragedia de pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia, a fost arestat. El a fost singurul care a scăpat nevătămat după cumplitul accident. Doi copii și părinții lui au murit în tragedia de pe […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!